{lang: 'nl'}

Bent u in Londen en wilt u lekker een avondje uitgaan? kies dan voor een theatervoorstelling! wij hebben speciaal voor jou de 5 beste van Londen op een rijtje gezet! Alle musicals zijn voor ons Nederlanders goed te volgen en dus zeker de moeite waard!

Theatre London

The Lion King

Iedereen kent het verhaal van leeuw Simba wel, en dat is nou precies wat deze musical zo mooi maakt. Tijdens de musical in Londen lijkt het wel alsof je het verhaal voor het eerst hoort. Er zit genoeg humor in met veel eigentijdse grappen.De combinatie tussen zang en dans is erg mooi bedacht, zo vertellen ze het verhaal verder als een liedje bezig is. Zo houden ze je steeds nieuwsgierig naar wat er zal gaan gebeuren.The Lion King is dus zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen! 

Phantom of The Opera

 
Door de verhaalvertelling is de musical erg goed voor Nederlanders te volgen waardoor wij na de musical precies kunnen vertellen hoe het verhaal in elkaar steekt. De muziek is erg mooi en past precies in de musical, door de muziek word de musical ook enorm spannend en blijf je op het puntje van je stoel zitten.Ook de effecten zijn erg goed bedacht en sluiten heel erg mooi aan op het verhaal. Kortom Phantom of The Opera is precies wat je zoekt als je zin hebt in een mooie, spannende musical! 

Mamma Mia!

 
In Mammia Mia staat centraal dat de nadruk word gelegd op de liedjes van ABBA. Mammia Mia is eigenlijk gewoon een strakke, mooie maar ook zeker grappige musical. Het verhaal is goed te volgen en de acteurs zijn goed verstaanbaar in de zaal. Mamma Mia is zeker de moeite waard om te gaan bekijken omdat deze klassieker in Londen nog magischer word beleefd. 

Les Miserables

 
Les Miserables is misschien wel een van de mooiste musicals die op het Londense podia is verschenen. Dat komt omdat de emotie van deze musical enorm goed word overgebracht op het publiek en kun je verwachten dat je zelf een traantje moet laten. De musical zit steengoed in elkaar en is zeker de het bekijken waard omdat het een onvergetelijke belevenis zal worden. 

Wicked

 
Wicked kennen we natuurlijk ook al in Nederland maar naar mijn mening is de musical in Londen toch wel iets beter omdat de musical een echt Thriller gevoel overbrengen op het publiek. De Acteurs zijn erg goed en doen hun musical eer aan. Heb je dus zin in een spannend avondje waarin niets is wat het lijkt dan is deze musical echt iets voor jou! 

Hopelijk hebben we je op de hoogte gebracht naar welke musical u binnenkort kan gaan om een onvergetelijke ervaring mee te maken! 

 

Categorieën: Kunst