{lang: 'nl'}

Het is dierendag! Reden genoeg voor een Special “Dieren in de kunst”! In onderstaande portretten worden dieren geportretteerd als waren het mensen. Een truc die het goed doet bij verschillende kunstenaars en die door de tijd heen bijzondere kunstwerken heeft opgeleverd. Onderstaande werken zijn van respectievelijk Alexandr Orlov (Meerkat), Olivia Beaumont (The Aristocratic Goat), Michael Sowa (Filmhound), Thierry Poncelet (The Cardinal) en┬áTokuhiro Kawai (King Cat).

Frank-Zweegers-Art-Aleksandr Orlov Meerkat

Frank Zweegers Art - Aert de Gelder | Beaumont

Frank Zweegers Art - Filmhound - Michael Sowa

Frank Zweegers Art - Thierry Poncelet kunst

Frank Zweegers Art - kat

Tip van Frank Zweegers op dierendag: probeer zelf eens een vriend, vriendin of familielid te portretteren als dier. Je kunt hiervoor traditionele middelen gebruiken, of bijvoorbeeld photoshoppen. Kun je karaktertrekken overbrengen in de nieuwe verschijning?