{lang: 'nl'}

De tentoonstelling FIGUURLIJK – De menselijke figuur in de beeldende kunst, te zien in het Museum Hilversum, is verlengd! Het verrassende en rijke overzicht van de mens in de beeldende kunst is nog twee weken te zien; en sluit nu op 25 november.

De mens is de grootste fascinatie van de mens. Ons eigen beeld en onze eigen geschiedenis fascineert ons en is de grootste inspiratiebron in de kunsten. In Hilversum opende 19 juli een gedurfde tentoonstelling met een groot overzicht van in Nederland werkende kunstenaars die aan het klassieke gegeven van de menselijke figuur een hedendaagse invulling geven. Zoals het Museum zelf zegt: “De tentoonstelling biedt een nieuw en actueel perspectief op dit eeuwenoude onderwerp. […] Een aangrijpende tentoonstelling, die ons confronteert met wie we zijn of zouden kunnen zijn.”

En dus wegens grote belangstelling verlengd! Mis hem niet, en ga naar Hilversum, voor de tentoonstelling op de vijfentwintigste sluit!